Give Life Back To Music

Happy Record Stores Days.

Let the music in tonight
(Just turn on the music)
Let the music of your life
(Give life back to music)

– Daft Punk

Advertisements

Come And Get Your Love

Opening song from the Guardian Of The Galaxy, I Love it

Hey (hey) What’s the matter with your head? yeah…
Hey (hey) What’s the matter with your mind and all your sighing?
And-a ooh-ohh
Hey (hey) Nothin’s a matter with your head, baby, find it
Come on and find it
Hell, with it, baby, ’cause you’re fine and you’re mine
And you look so divine

Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love

Hey (hey) What’s the matter with your feel right?
Don’t you feel right, baby?
Hey, oh, yeah, get it from the main vine, alright
I said-a find it, find it, darling, love it
If you like it, yeah-eh
Hey (hey) It’s your business if you want some
Take some, get it together, baby

Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love

Come and get your love, come and get your love
Come and get your love, now
Come and get your love, come and get your love
Come and get your love, now
Come and get your love, come and get your love
Come and get your love, now
Come and get your love, come and get your love
Come and get your love, now

Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love

Hey (hey) What’s the matter with your feel right?
Don’t you feel right, baby?
Hey, oh, yeah, get it from the main vine, alright

La,la,la,la,la,la, (come and get your love)
La,la,la,la,la,la, (come and get your love)
La,la,la,la,la,la, (come and get your love)
La,la,la,la,la,la, (come and get your love)
La,la.la,la,la,la,la,la,la (come and get your love)
La,la.la,la,la,la,la,la,la (come and get your love)
La,la.la,la,la,la, (come and get your love)
La,la.la,la,la,la,la,la,la (come and get your love)

Karolina

Making love to you is like a dream to me
Having you beside me is a fantasy
Ive been reaching for a star
Trying to catch the morning sun
I long for u, my lady in the night
Sight my sight I see u walk into my eyes
Will I ever be beside you
Please my love…
Stormy wind blows with the night
Hope I’ll never lose the sight
I love u , my lady in the night
I’ll lead you to my life
Through the finest hour of my life
You my light guiding me, through the darkest hour of my life
I’ll never feel so ever Feel so high, Through the summer sunshine of our love…

 

#sore #sorealist #sorezheband

Love U2

You love U2? You love Bono. I loved too. diantara semua lagu U2 yang pernah ada kayaknya bagi saya ini yang paling magical.

STUCK IN A MOMENT and YOU CAN’T GET OUT OF

Beberapa liriknya ngena banget nih, “Don’t say that later will be better, now you…..” hihi

tapi sampai saat ini saya nggak pernah ngerti maksud video klip ini apa toh???

NB : ini posting pertama sejak 2 bulan yaph. hiatus mini. happy sunday all, zinnggg

Goodbye Bung Ricky

Ricky-Jo

Penikmat musik jazz Indonesia kembali kehilangan sosok musisi berbakat. Ricky Johannes atau yang akrab disapa Ricky Jo menghembuskan nafas terakhirnya akibat penyakit jantung hari jumat malam 22 Maret lalu. Walaupun Ricky Jo lebih dikenal sebagai presenter olahraga khususnya sepakbola, tapi banyak juga yang menyukai sosok beliau di dunia musik jazz sebagai vokalis band fusion jazz Emerald. Band tersebut terbentuk pada tahun 1986, beranggotakan Iwang Noorsaid (keyboard); Morgan Sigarlaki (gitar); Ricky Jo sendiri(vokal); Roedyanto (bass); Yayank (drum). Dengan mengusung fusion jazz, band ini terkenal ditahun 1980 sampai 1990an. Beberapa album yang telah dikeluarkan diantaranya “Karapan Sapi” (1989); “Baralek Gadang” (1991) dan “Marunda” (1994).

197616_emerald-band_663_382

Prestasi dari band ini sudah tidak diragukan lagi, dengan jajaran nama yang sudah tidak diragukan lagi keahlian bermusiknya. Seperti Iwang Noorsaid dengan prestasi The Best Keyboard player LMC (Light Music Contest) 1986 se-Jakarta, LMC 1986 se-Indonesia dan Band Explosion 1988 di Jepang. Sementara Morgan, yang belajar gitar sejak kecil dengan prestasi The Best Performance Guitar Yamaha Light Music Contest se Jakarta 1986.

Hingga saat ini saya juga masih sering mendengarkan emerald, dan playlist lagu mereka masih saya simpan di Handphone atau di iPod saya. diantaranya Beralek Gadang, Karapan Sapi, The Job, Gantolle, Pura Dewa, Kini dan salah satu yang saya suka yakni Marunda, Penasaran, nih video-nya.

Selain Marunda ada 1 lagu lagi yang saya suka, yakni Pasti Dapat. dimana Ricky begitu semangat membawakan lagu tersebut.

Mungkin Ricky sudah tiada, tapi karyanya akan tetap dikenang oleh penikmat musik Jazz tanah air.Goodbye Ricky, Rest In Peace. :’)

Source : http://randipopo.wordpress.com/2010/07/09/profil-emerald/

Hello Natalie

Emang enak hidup di zaman MTV itu masih jaya-jayanya. di awal tahun 1998 hingga tahun 2000-an dan saat saya masih ababil ababilnya bangga disebut Anak nongkrong MTV. banyak video klip dalam negeri dan manca negara yang sering diputar dan enak-enak. untuk mengingatkan zaman Gue Banget itu, ada satu video klip yang kayaknya paling sering diputar. A song from Natalie Imbruglia – Torn.

Natalie menjadi salah satu icon pop dari aussie di zamannya, meskipun saat ini dia udahberumur -38 tahun- suara dan kecantikannya masih oke boss. kalo mau dengerin yang lagu yang lain banyak kok di youtube, Ada That Day, Wrong Impressions atau Shiver.

Kangen deh masa2 MTV jaya2nya. MTV…. Gue Banget!

 

Happy Birthday Frank!

[This Post Using English, Reading Time 3-5 Minutes , Song 3 Minutes]

Hello December, I almost forget about my blog, everybody still fine? this month so amazing cause time running so fast, everyday I wake in the morning always say its is November isn’t ?. So in last of 2012 , I want talk about 12-12-12 , yeah 12 December 2012. everybody always say beautiful date. there are many couple got married on that day. but in this days, there something special about my favorite male singer ever. Yes buddy, He is FRANK SINATRA. as I know lovely Frank birth on 12th December 1915, So it is his 96th birthday although he died on 14 may 1988 (82 years old) :’) . Anytime I always heard his songs, and you know he’s lot of songs such Mack the Knife, My Way, Girl From Ipanema, Lady In The Tramp, New York New York, I Got The world on the string and many more.

frank%20sinatra-1

Besides singer Frank is a actor, and many movies he’s stars like Meet Danny Wilson, On The Town, Some came Running and my favorite ones Oceans Elevens (old version). alright guys next is my lovely video from Frank, let sing together! Come Fly With Me.

Come fly with me, let’s fly, let’s fly away
If you can use some exotic booze
Continue reading