Red Harmony

Lunar calendar celebration, me and my wife speeding time in precious hotel in town. red color domination in this event, so we do not be surprised if many people use that outfits. We come, we talk and we eat! yes, happy chinese new year.

IMG_7244

IMG_7252

IMG_7256

IMG_7283

IMG_7287

IMG_7294

Eat time!, love black pepper beef 😛 IMG_7308

IMG_7313

IMG_7342

Come And Get Your Love

Opening song from the Guardian Of The Galaxy, I Love it

Hey (hey) What’s the matter with your head? yeah…
Hey (hey) What’s the matter with your mind and all your sighing?
And-a ooh-ohh
Hey (hey) Nothin’s a matter with your head, baby, find it
Come on and find it
Hell, with it, baby, ’cause you’re fine and you’re mine
And you look so divine

Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love

Hey (hey) What’s the matter with your feel right?
Don’t you feel right, baby?
Hey, oh, yeah, get it from the main vine, alright
I said-a find it, find it, darling, love it
If you like it, yeah-eh
Hey (hey) It’s your business if you want some
Take some, get it together, baby

Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love

Come and get your love, come and get your love
Come and get your love, now
Come and get your love, come and get your love
Come and get your love, now
Come and get your love, come and get your love
Come and get your love, now
Come and get your love, come and get your love
Come and get your love, now

Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love
Come and get your love

Hey (hey) What’s the matter with your feel right?
Don’t you feel right, baby?
Hey, oh, yeah, get it from the main vine, alright

La,la,la,la,la,la, (come and get your love)
La,la,la,la,la,la, (come and get your love)
La,la,la,la,la,la, (come and get your love)
La,la,la,la,la,la, (come and get your love)
La,la.la,la,la,la,la,la,la (come and get your love)
La,la.la,la,la,la,la,la,la (come and get your love)
La,la.la,la,la,la, (come and get your love)
La,la.la,la,la,la,la,la,la (come and get your love)

Karolina

Making love to you is like a dream to me
Having you beside me is a fantasy
Ive been reaching for a star
Trying to catch the morning sun
I long for u, my lady in the night
Sight my sight I see u walk into my eyes
Will I ever be beside you
Please my love…
Stormy wind blows with the night
Hope I’ll never lose the sight
I love u , my lady in the night
I’ll lead you to my life
Through the finest hour of my life
You my light guiding me, through the darkest hour of my life
I’ll never feel so ever Feel so high, Through the summer sunshine of our love…

 

#sore #sorealist #sorezheband

Nambah Nama

Beberapa hari lalu akhirnya secara resmi diusir dari fakultas, kini namanya bertambah dibelakang.

HERRY FITRIAN ARMANDITA S.Pd

Terserah teman2 blogger mau bilang sarjana penuh derita, atau SePeDa. hihihi

IMG_3647

Ini baru permulaan, selanjutnya nantikan postingan Graduation 🙂

 

-To Be Continue-

Goodbye Bung Ricky

Ricky-Jo

Penikmat musik jazz Indonesia kembali kehilangan sosok musisi berbakat. Ricky Johannes atau yang akrab disapa Ricky Jo menghembuskan nafas terakhirnya akibat penyakit jantung hari jumat malam 22 Maret lalu. Walaupun Ricky Jo lebih dikenal sebagai presenter olahraga khususnya sepakbola, tapi banyak juga yang menyukai sosok beliau di dunia musik jazz sebagai vokalis band fusion jazz Emerald. Band tersebut terbentuk pada tahun 1986, beranggotakan Iwang Noorsaid (keyboard); Morgan Sigarlaki (gitar); Ricky Jo sendiri(vokal); Roedyanto (bass); Yayank (drum). Dengan mengusung fusion jazz, band ini terkenal ditahun 1980 sampai 1990an. Beberapa album yang telah dikeluarkan diantaranya “Karapan Sapi” (1989); “Baralek Gadang” (1991) dan “Marunda” (1994).

197616_emerald-band_663_382

Prestasi dari band ini sudah tidak diragukan lagi, dengan jajaran nama yang sudah tidak diragukan lagi keahlian bermusiknya. Seperti Iwang Noorsaid dengan prestasi The Best Keyboard player LMC (Light Music Contest) 1986 se-Jakarta, LMC 1986 se-Indonesia dan Band Explosion 1988 di Jepang. Sementara Morgan, yang belajar gitar sejak kecil dengan prestasi The Best Performance Guitar Yamaha Light Music Contest se Jakarta 1986.

Hingga saat ini saya juga masih sering mendengarkan emerald, dan playlist lagu mereka masih saya simpan di Handphone atau di iPod saya. diantaranya Beralek Gadang, Karapan Sapi, The Job, Gantolle, Pura Dewa, Kini dan salah satu yang saya suka yakni Marunda, Penasaran, nih video-nya.

Selain Marunda ada 1 lagu lagi yang saya suka, yakni Pasti Dapat. dimana Ricky begitu semangat membawakan lagu tersebut.

Mungkin Ricky sudah tiada, tapi karyanya akan tetap dikenang oleh penikmat musik Jazz tanah air.Goodbye Ricky, Rest In Peace. :’)

Source : http://randipopo.wordpress.com/2010/07/09/profil-emerald/

Hello Natalie

Emang enak hidup di zaman MTV itu masih jaya-jayanya. di awal tahun 1998 hingga tahun 2000-an dan saat saya masih ababil ababilnya bangga disebut Anak nongkrong MTV. banyak video klip dalam negeri dan manca negara yang sering diputar dan enak-enak. untuk mengingatkan zaman Gue Banget itu, ada satu video klip yang kayaknya paling sering diputar. A song from Natalie Imbruglia – Torn.

Natalie menjadi salah satu icon pop dari aussie di zamannya, meskipun saat ini dia udahberumur -38 tahun- suara dan kecantikannya masih oke boss. kalo mau dengerin yang lagu yang lain banyak kok di youtube, Ada That Day, Wrong Impressions atau Shiver.

Kangen deh masa2 MTV jaya2nya. MTV…. Gue Banget!

 

Love Movie Quotes (Part 1)

Welcome Februari, semoga aktivitas lancar di bulan pendek ini, kali ini saya akan bercerita betapa sukanya saya menonton film, walaupun badan gede dan tampang preman gini, kalo nonton film hati tetap pink karena suka sama film komedi romantis. nah kali ini saya mau ingatin lagi beberapa Quotes film yang jadi favorite saya bagian yang pertama. Cekidot 🙂

Why So Serious?? – The Joker, The Dark Knight

There’s a snake in my boot – Woody, Toy Story 3

Vodka martini. Shaken, not stirred – James Bond

My Mama always said, ‘Life was like a box of chocolates; you never know what you’re gonna get – Forest Gump

Perhaps despite appearances, I like you, very much. – Mark Darcy, Bridget Jones Diary

Can I have one last first kiss? – Lucy Whitmore, 50 First Date

Oh, my god. Wolverine’s goofy cousin. – Michael Newman, Click

Stay here with me. We’ll start a jazz band. – Charlotte, Lost In Translation

There’s no such thing as love. It’s a fantasy.- Summer, 500 Days of Summer

Hasta La Vista Baby. – The Terminator, Terminator 2

Okay that’s all for today and ill Be Back 🙂

-To be Continued-